• MARKA TESCİL
    MARKA TESCİL

    MARKA TESCİL

    Marka, bir teşebbüs tarafından sunulan mal ya da hizmetlerin diğer teşebbüslerinkinden ayırt edilebilmesini sağlayan sözcükler, şekiller, sayılar vs. olmak üzere her tür işaretlerdir.

  • PATENT TESCİL
    PATENT TESCİL

    PATENT TESCİL

    Teknolojinin her alanındaki buluşlara yeni olması, buluş basamağı içermesi ve sanayiye uygulanabilir olması şartıyla patent verilir.

  • TASARIM TESCİL
    TASARIM TESCİL

    TASARIM TESCİL

    Tasarım, ürünün tümü veya bir parçasının ya da üzerindeki süslemenin çizgi, şekil, biçim, renk, malzeme veya yüzey dokusu gibi özelliklerinden kaynaklanan görünümüdür.

  • YURTDIŞI TESCİL
    YURTDIŞI TESCİL

    YURTDIŞI TESCİL

    Fikri ve sınai haklar konusu, dünya ekonomi ve ticari düzenine de temel teşkil etmektedir. Nitekim, Dünya Ticaret Örgütü fikri mülkiyetin ticaretle ilgili yönlerini de kapsamaktadır.

  • HUKUK DANIŞMANLIĞI
    HUKUK DANIŞMANLIĞI

    HUKUK DANIŞMANLIĞI

    Hukuk Danışmanlığı,Marka, Patent, Faydalı Model veya Tasarım sahipleri, haklarının tecavüze uğraması durumunda mahkemeden taleplerde bulunabilirler.

AVRUPA PATENT

Avrupa Patent Marka Tescil Danışmanlık

Avrupa Patent 2000 yılında ülkemizde ve yurtdışında sınai mülkiyet hakları (marka, patent ve tasarım) tescili konularında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Şirketimiz kurulduğu yıldan bu yana sektöründe öncülük yapmış ve bir çok başarıya imza atmıştır. 23 yıla yakın tecrübe ve bilgi birikimiyle müşterilerine en iyi hizmeti en hızlı şekilde sunmayı kendine ilke edinmiştir. Müşteri bilgilerinin gizliliği kuralı ile hareket eden şirketimiz, başarının ancak yüksek müşteri memnuniyeti ve yeniliklerin takibi ile mümkün olduğuna inanmaktadır.

ŞİMDİ Hizmetlerimizden İhtiyacınız Olan Yardım ve Bilgileri Alın!

Hâlâ patent tescili veya başka herhangi bir sınai mülkiyet hakları tescil sorusu merak ediyorsanız, bize ulaşın. Uzman profesyonellerden oluşan ekibimiz, öğrenmeniz gereken doğru bilgileri size besleyecektir. İhtiyaç duyduğunuz bilgileri vermenin yanı sıra, Patent başvuru İstanbul ve diğer ilgili hizmetleri tamamlamak için uzman yardımı da sunuyoruz.

Girişimci veya yaratıcı olarak gelişebilmeniz için endüstriyel mülkünüze doğru yasal korumayı verin. Sadece başvuru süreci ile değil, ayrıntılı araştırma, takip ve sınai mülkiyet hakları kaydının diğer aşamalarıyla ilgili yardımımızı genişletiyoruz. İhtiyacınız olan yardımı size sağlayabilecek uzman avukatlardan, avukatlardan ve danışmanlardan oluşan bir ekibimiz var. Patent tescil diğer değerli bilgilere kadar hepsinde size yardımcı olabiliriz.

Hizmetlerimiz için bize ulaşın ve hepsi bu. Sınai mülkiyetinizi  doğru bir şekilde koruyun. Ticari marka, telif hakkı veya patent başvuru ve tescili konularında yardım almak istiyorsanız , marka patenti, patent tescil ve ilgili prosedürler hakkında daha fazla bilgi edinmek için şimdi bize ulaşın.

DİĞER HİZMETLERİMİZ

MÜŞTERİLERİMİZ

Yalnızca En İyiler Bizi Tercih Ediyor